Vi har tagit oss in i fjärde kvartalet för året. Kvartalet då vi ska trycka in Halloween, jul, nyårsafton och en massa ny musik. 
Man märker att fler låtar släpps och den aldrig sinande strömmen av ny musik blir starkare. Så det är dags att samla ihop fem favoriter från veckan som gick här i bloggen så du inte missar godbitarna. 

Svensk Pop Apple Music

Evalyn – Creme de la creme

Evalyns EP Salvation om de sju dödssynderna har ju fått en hel del uppmärksamhet här i bloggen. Men det med all rätt och nu när hon släpper sista singeln Creme de la creme tillsammans med själva EP:n är det helt klart ett magiskt stycke pop. Om frosseri är såhär poppigt så borde jag syssla mer med det känner jag. 


Paul van Dyk – Music rescues me

Klassisk trance med en av mästarna på området. PvD samarbetar här med Plumb för att ge oss underbart upplyftande och främst poppig trance. 
Music rescues me är tagen från Paul van Dyks kommande album med samma namn. 


Conan Gray – Generation why

Med drömliknande harmonier och The Beach Boys-kör har Conan Gray här gjort sin generationslåt som heter kort och gott Generation why. Lysande pop och definitivt en artist att hålla ögonen på för kommande låtar. 


Isaac Dunbar – Freshman year

En mysig indiepoplåt om att vara 15 år och vara en Freshman på High School av just en 15-åring. Ett lysande nedslag i livet som amerikansk tonåring idag. 


LNKAY – Can’t get enough of my face

Fjärde singeln med LNKAY är pulserande och full av attityd och en provokativ hyllning till alla ödmjuka genier som är hopplöst förälskade i sina egna misslyckanden.


Följ spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify för att regelbundet hitta den bästa musiken just nu.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011