Vi tar oss till Australien, och närmare bestämt Brisbane. Här kan du lyssna på debutsingeln Bits of tape med Du0. En behaglig och skön poplåt med bra melodi och sång. Du0 själv tycker att musik ska göras tillsammans med vänner och Bits of tape samt kommande släpp med producenten kommer vara samarbeten med vänner till honom. 
Men här hör du alltså debutsingeln, så lyssna och njut. 


Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Du0
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend