Det var i våras som Bishop Briggs släppte sitt debutalbum Church Of Scars. Albumet följdes sedan upp av singeln Baby i Augusti och nu är det dags för sångerskan att bli remixad av inga mindre än duon Sofi Tukker. Den tunga och attitydsdrypande singeln får här en mörkare känsla men mist lika cool. 
Originalet är producerad av John Hill och Bishop Briggs lovar att mer musik kommer ganska snart. Så håll utkik efter denna produktiva artist i framtiden. Men nu lyssnar vi på remixen. 

Bishop Briggs
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend