Dags att vända blicken mot Rumänien, vilket inte hör tillvanligheterna här i bloggen. Det är den 22-årige sångaren Bastien som här släpper singeln Stay with me. Soulig och gospel-liknande pop med läckert elektroniskt ljudlandskap. Väldigt effektfullt och snyggt skulle jag säga. För er som gillar bland annat Kwabs eller James Blake så kan detta helt klart vara något att kolla in. 

Då Stay with me är Bastiens debut så har vi en hel del att se fram emot från sångaren som just nu jobbar med sitt debutalbum. 


Du hör denna och många andra fantastiska låtar i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Bastien
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend