Dags för poppig arenarock från Tyskland.
Det är bandet Whale City som här släpper den Coldplay-doftande debutsingeln Echo of joy. Mycket energi och storslagen produktion fick mig att få upp ögonen för låten. Lägg sedan till en snygg video som regisserats av Robin Karow  och vi är hemma. 
Kolla in resultatet här och framförallt njut av låten. 


Missa inte: Du hittar även Echo of joy i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Whale City
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend