Vi tar oss till swinging London. 
Där hittar vi musikkollektivet The Tribe Of Good som här är aktuella med singeln Turning it up for the sunshine. Det är medryckande och funkig disco som producerats på klassiskt vis, vilket är väldigt skönt. Låten är till och med inspelad på utrustning från 70-talet, med riktiga stråkar samt att de lånat in Rob Harris från Jamiroquai för att spela gitarr. 

Rich “Fiasco” Adlam i The Tribe Of Good berättar: 

I’ve always had a deep love of the classic Philly Disco sound. Those records mark the birth of modern dance music and sound as fresh to me today as the day they were recorded

The Tribe Of Good
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend