Dags för medryckande pop här i bloggen igen.
Det är Hanna Gustavsson eller Sinnah som hon kallar sig när hon släpper sina låtar, som tidigare släppt singlatna Answer me, A notch better och You under året. Nu är hon aktuell med singeln Angry ex. Här bjuds vi på lekfull och som sagt väldigt medryckande produktion som är omöjlig att inte bli lite glad av. Lägg sedan till en skön självdistans i texten och detta är helt klart ditt pick-you-up-sondtrack för dagen. 


Missa inte: Du hittar även Angry ex i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Sinnah
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend