Indiefolkbandet Saintway är här aktuella med singeln Here comes the fire. Medryckande melodi och arrangemang borde få de flesta att uppskatta detta. För lättillgängliga folk-poplåtar är ju universellt lyckopiller, även om den i detta fall handlar om olycklig kärlek. 

Nya singeln har redan fått ett fint mottagande och strömmats en hel del. Det kanske betyder att herrskapet med bröderna Adam och John Kristiansson i spetsen, kan släppa lite fler låtar. Just nu taktar de på en singel om året och Here comes the fire följer då upp Higher från i fjol. Vi behöver ju alla mer folkpop!

Men nu lyssnar vi på singeln här. Missa inte: Du hittar även Here comes the fire i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Saintway
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend