Åh, detta var nice. 
Fick lite slutet av 90-tal / början av 00-tals vibe av I’ve been waiting. Pumpande elektroniska beats och lite av en etno-känsla över produktionen. Låten byggdes upp ifrån en koto-sampling och basgången, som då sedan målades upp till låten du hör här nere. 

Bakom låten hittar vi duon PINES som består av Adam Dormand och James Kenneally från staden Adelaide i Australien. Just nu är planen att herrarna ska släppa ytterligare några singlar innan de kommer med sitt debutalbum i början av nästa år. 


Förläng njutningen! Du hittar även I’ve been waiting i spellistan Chill för Apple Music. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

PINES
Instagram
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend