Maggie Szabo kommer ursprungligen från en liten stad i Kanada, men numera bor hon i den något större staden Los Angeles på USAs västkust. 
Hon är nu aktuell med den pulserande poplåten Only human. Här får vi skön elektrofierad produktion och stark refräng som fungerar lika bra i spellistan som på dansgolvet. Låten finns även med i filmen Sierra Burgess is a Loser som strömmas på Netflix för den som vill se. 
Only human är tagen från Maggies kommande EP som heter Worthy. Men nu lyssnar vi på låten tycker jag. 


Missa inte: Du hittar även Only human i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Maggie Szabo
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend