Dags att än en gång ta oss till Sydney. 
Där hittar vi musikern Oliver Kirby, eller LOVER som det något kaxiga artistnamnet är. Musiken är dock inte så kaxig, utan mer smooth och souligt sexig i så fall. Debutsingeln heter Eagle to the prey och är en avskalad och soulig elektro-singel inspirerad av artister som Brockhampton, Jai Paul och Chet Faker

Oliver berättar:

“Lyrically it explores the loss you feel at the end of a relationship and through that hurt youoften turn to forms of escapism (drugs, alcohol) instead of facing the reality of the situation. 
The metaphor and title of Eagle to the prey, for me at least, captures that feeling of resigning to your fate.”

LOVER
Instagram
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend