Vi tar oss än en gång till soliga Kalifornien på den amerikanska västkusten. 
Där har producenten Jay Bird nu släppt singeln Overboard. En härligt chillad låt om att hitta inre lugn, som helst klart förstärks av den behagliga rösten. Allt förpackad i en lekfull elektronisk produktion som för tankarna till artister som Jai Wolf och Chet Porter
Så lyssna och njut på Overboard och bara slappa en stund i stormen som kallas livet.


Förläng njutningen! Du hittar även Overboard i spellistan Chill för Apple Music. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Jay Bird
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend