I veckan släpper Paperwing, eller Jenny Soovik som hon egentligen heter, sitt debutalbum Alone We Walk The Land. Albumet följer upp EP:n One från 2016 och jag kände det var dags att följa upp intervjun vi gjorde då med en poddintervju hemma i mitt vardagsrum. 

I dagens poddintervju berättar Jenny om arbetet med nya albumet, om varför hon valde att ändra namn från I Grow Paper Wings, samt en hel del om hur det är att göra musik på egen hand – allt från att skriva till att producera. Det blir även en del om artister som inspirerar Jenny samt lite om filmmusik och kyrkorglar. 
Med andra ord ett skönt samtal i nära en timma.

Du kan lyssna på podden här nere, eller prenumerera via Podcaster eller Acast
Mycket nöje.


Missa inte! Du kan även prenumerera på podden Popcast via Podcaster / iTunes eller Acast.


Paperwing
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend