Den norska sångerskan Hanne Leland följer här upp singeln Stay från i våras med Fortress. Läcker pulserande elektroniskt pop som såklart passar mig som handen i handsken. Vem älskar inte när det blir hittig elektropop liksom? 
Sångerskan berättar: 

Fortress is a song I wrote in a studio in Wales with my producer Jim Eliot. It’s a song about strong and beautiful friendships and relationships, and how we go through fire and water for the people we love. I feel very protective of the ones close to me”.

Så sparka igång singeln och dansa loss vid skrivbordet, på bussen eller var du nu befinner dig när du läser detta. 


Missa inte: Du hittar även Fortress i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Hanne Leland
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend