Man märker att sommaren är över. Musiktipsen haglar in och det börjar till och med bli svårt att bara välja fem låtar som står ut under veckan. 
Men regler är regler, så här kommer fem låtar du absolut inte får missa från veckan som gick. 

Popmuzik Lover Patreon

Future Jr. – Forget about me

Funkig pop som doftar 80-tal av Future Jr. som här släppt singeln Forget about me. Kändes lite Sam Seg över sångaren och ni som regelbundet läser bloggen vet att han är lite av en favorit. 
Men i alla fall, en låt som spelats många gånger sedan den släppts hos mig. 


Bellhouse – White dress black dress

Vissa låtar faller jags om en fura för. White dress black dress var en sådan. Alltså den refrängen är ju helt jävla magisk. Med bara tre singlar under bältet verkar det som Bellhouse kan bli ett av de starkaste nya namnen för 2018. 


Jim – Lonely

Norrmännen kan det där med pop kan man säga. Nya singeln Lonely med Jim är ett tydligt exempel på att melodier och lekfull produktion passar som handen i handsken. Dansant och poppigt. Allt på samma gång.


Hannah Nyström – Orden

Vemodig pop på svenska som verkligen stack ut för mig. Text om ett förhållande som glider ur händerna på sångerskan. Snyggt illustrerat och en refräng som byggs upp till en pulserande elektronisk ljudmatta som jag blev helt kär i. 
Wow!


Joe Janiak – The best you ever had

Joe har skrivit för artister som Britney Spears och Tove Lo. Nu imponerar han som soloartist med debutsingeln The best you ever had. Lysande singer-songwriterpop med en perfekt melodi och arrangemang. Lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011