Idag släpptes videon till inledande låten Part of meFelix Sandmans debutalbum Emotions. Ett album som helst klart imponerade på mig. Inte bara för Every single day som drog ut soloartisten Felix i rampljuset, utan för att han verkligen har bra uttryck i rösten på låtarna. Att det verkligen låter som han menar varje ord på skivan, vilket lyfter känslan på låtarna ytterligare. 

Videon är regisserad av Robin Kadir och här kan vi se Felix sitta med sina tankar vid en stor lägereld. 

Felix Sandman
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend