Efter en musikpaus på 10 år, då fokus istället låg på skådespel, är Emily Jackson tillbaka med singeln Oh Mother
Med inspiration av bland annat Hans Zimmer och Woodkid släpper sångerskan här en snyggt filmisk och storslagen poplåt som jag fastnade för omedelbart. Snyggt och dramatiskt framförd och mäktigt, rytmiskt arrangemang. Skulle jag beskriva det med artister så känns det som en korsning mellan Imogen Heap och Florence + The Machine

Låten är första smakprovet från sångerskans kommande EP där då Oh Mother får sätta tonen. -Och för er som vill se hennes skådespel, så kommer hon bland annat ha en roll i kommande sista säsongen av House Of CardsNetflix


Missa inte: Du hittar även Oh Mother i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Emily Jackson
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend