Vi tar oss än en gång till världens bästa städer – New York City. 
Där hittar vi musikern DD Walker som för en månad sedan debuterade med singeln Malibu. Nu är han aktuell med singel nummer två som går under titeln Do you miss it. En medryckande 80-talsdofande new wave-poplåt som jag tror många av de som uppskattar just pop från 80-talet kommer gilla. 

DD Walker berättar för bloggen: 

“This song came to me as I literally ran through Chinatown to meet someone I was falling for. Fast. The tempo is 209 BPM – pretty quick – because I wanted the song to feel like falling head over heels for someone in NYC at night. The chorus starts with “Starts like a whisper on your breath / Now it’s something you can’t escape” and sums up for me the romance, excitement and mystery in falling for someone new”

Så kicka igång låten och kanske ta några sköna danssteg i vardagsrummet, på bussen eller mitt i gatan. Var du än är när du läser och hör detta. 

DD Walker
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend