Dags att ta oss till den gamla OS-staden Montreal i Kanada. 
Sångerskan Claire Ridgely har tidigare varit sångerska på en hel del EDM-singlar producerad av andra. Nu kände hon att det var dags att satsa på sig själv och släppa en EP. 

Första smakprovet från den är Days under the sun. En medryckande och härligt poppig singel med en något mörkare underton. Handlingen utspelar sig i musikindustrin där ett par ska söka lyckan. När den ena dör fortsätter den andra men känner ganska snabbt att det blir en bitter eftersmak på framgångarna då det inte finns någon att dela dem med. 

Claire Ridgely
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend