Idag släppte den 24-åriga sångerskan Ariel Beesley från Los Angeles sin självbetitlade debut-EP. Med den följer hon upp singlarna Slower than usual och Love me better från i fjol. Låtarna har spelats in i sångerskan hemstad, men även i London, New York och Sverige, mind you. (Hon har här jobbat med Linnea Sodahl och Andreas Roos). 

Från EP:n kan du här höra låten You always knew.  Här bjuder sångerskan oss på skönt drivig pop som definitivt hittat sin inspiration från 80-talet. Helt klart min påse. Men låt er inte stoppas där, utan fortsätt lyssna på resten av EP:n här nedan. 

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend