Om jag säger Gosport, vad tänker du på då?
Troligen inte så mycket, för jag fick Googla. Men det är en hamnstad i södra England på strax över 71.000 invånare. Det är också hemstaden för bandet Arcade Hearts, vars underbara namn även betyder bra popmusik. 
Yes, bandet är nämligen aktuella med singeln Bleach, som är en medryckande poplåt färgat av det aldrig så sinande 80-talet. Det blir helt enkelt en bra poplåt som jag tror de flesta kommer att gilla. 

Bleach is trying to tell a story of acute late night romance and the degradation of a mental-well being in a social age. Not in a pretentious way, just a blend or being delicate and obvious with the subject”

Dan Surridge-Smith

Singeln är tagen från bandets kommande EP som heter samma som gruppen och släpps den 21:a September. Lätt att komma ihåg, då det är samma dag som nya iPhone XS släpps. 

Arcade Hearts
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend