Den London-baserade duon Alpines är här aktuella med singeln Alright. Det är andra singeln från deras kommande tredje album Full Bloom som släpps den 16:e November. 
Här bjuder Bob Matthews och Catherine Pockson oss på vacker och vemodig pop. Låten skrev efter att ha sett serien The OA på Netflix. 

Bandet berättar: 

“It is written for our generation. We all need a reminder and reassurance that it is going to be ok. No one can do this alone. We now live in a world where we have constant awareness and it’s very hard to get relief away from social media and societal pressures. On top of this our generation has to carry the very real burden that the world is suffering under climate crisis.”

Du hör låten här. 


Alpines
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend