The Familiar är en duo där den enda medlemmen kommer från New York City och den andra från Tromsö. Tillsammans skapar de musik med hjälp av mail och SMS, där resultatet blir elektroniskt med det där nordiska vemodiga skimret över sig som jag alltid älskar. De släppte bland annat EP:n Seconds 2016. 

De är nu aktuella med singeln Stuck together som även gör startskottet för deras kommande EP som släpps under nästa år. 
Drömlik popkänsla som förstärkts av en riktigt fin video av Åsmund Hasli
Helt klart ett måste att uppleva. 

Missa inte: Du hittar även Stuck together i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik. 

The Familiar
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend