Side effects måste ju vara en av de mer lysande singlarna som The Chainsmokers släppt på ett bra tag. Poppig och underbart driv i låten som fick mig att gå igång på detta hela vägen. 

Nu är det i alla fall dags för herrarna att släppa en musikvideo till låten. Här kan vi se Camila Mendes från serien Riverdale dansa loss på sitt inte-så-inspirerande-jobb. Allting blir ju så mycket roligare om man dansar. Även tråkiga jobb. 

Mer om själva låten. 
Den har fått en massa remixar gjorda för sig och gillar du det mer klubbiga så kan du lyssna på dem här nere. 


The Chainsmokers
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend