Skye Light är en musiker från Pittsburgh i USA. 
Hon har bland anat jobbat som låtskrivare under hennes aktiva år och börjar genast få en hel del uppmärksamhet inom EDM-genren. 

Nu är det dags att följa upp singeln Gaslight från i fjol med Double play.
En dansant mix av pop och klubbmusik. Låten handlar om en “player” som i detta fall är en spelare i ett baseball-lag som betett sig illa mot henne och med låten hoppas Skye Light att kunna hjälpa andra som gått igenom samma situation. 

Skye Light
Instagram
Twitter
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend