Vi tar oss till Belgien. 
Där hittar vi den 20-årige producenten Robbert Van Wijmeersch, eller RnY som han kallar sig för när han släpper musik.
Han debuterade redan 2017 med singeln The right way och har sedan dess släppt en knippe klubbsinglar. 

Nu är det dags för sensommarens singel Not today att släppas. På den samarbetar producenten med den amerikanske sångaren Edgar Sandoval Jr från Seattle. Resultatet är både upplyftande och skönt klubbigt i produktionen, så helt klart en låt att gå igång på. Sedan har Edgar lagt extra krydda på låten med sin popröst. 

My big inspirators are Lucas & Steve, I’ve also tried to use their sounds as inspiration for this single. After looking for a long time for a good singer, I’ve got in touch with the American singer/songwriter Edgar Sandoval Jr. I’m a big fan of his work and I was really happy to work with him. When it was finished, I’ve sent it to PM Recordings and I’m very grateful that they want to emerge the talents from our small country Belgium.

Låt festen fortsätta: Not today är även med i spellistan Dance för Apple Music och Spotify.

Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik. 

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend