Vi tar oss till Schweiz och närmare bestämt till staden Bern. 
Där hittar vi duon Plassix & Puso som består av Jan Mattmann och Andy Amstutz. Dessa två killar har släppt musik under eget namn innan de kom på att de passade ganska bra ihop 2017. 

Första singeln som duo är då Not alone som du kan höra här nere. En medryckande och upplyftande låt som garanterat kommer få igång fötterna och humöret. Budskapet i låten är som titeln antyder; att man aldrig är ensam och att det alltid finns någon som vakar över en. 

Plassix & Puso
Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend