Detta var läckert och framförallt snyggt. Lite så dramatiskt och filmiskt över produktionen som skulle kunna vara skapad för Lana Del Rey.
Men Novaa är inte direkt en American Sweetheart, utan en 21-årig sångerska från Berlin. Låten Club Paradise är hennes debut som hon dessutom producerat själv. Arrangemanget mixar det orkestrala med det elektroniska och läckra beats. Väldigt imponerande.

Sångerskan berättar:

“Welcome to Club Paradise; where darkness falls into light and light seeps into darkness and nothing is what it seems. The song was something that came to me naturally and when I wrote it, I had that inner gut feeling and instinct this would be my first single. If asked, I would describe my music as ‘Organic Electronic’. I started experimenting with music on my guitar or a piano, but stumbled upon Ableton a few years ago and fell in love with its endless possibilities.”

Nu har singeln fått en minst lika snygg video signerad regissören ARRAHNIO som du kan uppleva här nere: 

Novaa
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend