Efter singlarna The best you had och Somebody special är det nu dags för den brittiska sångerskan Nina Nesbit att släppa Loyal to me. En soft poplåt som bygger på ett behagligt gitarrkomp. Som det heter: less is more och det funkar ju extra bra i popsammanhang.

Måste ju säga att Nina är en av de mer intressanta popartister från Storbritannien idag, så alltid kul när hon släpper nytt. 

Loyal To Me is influenced by the independent-women spirit of the 90s and is a self-help guide to dating. It’s a list of symptoms you need to look out for when you fear you may be dating someone who doesn’t have the best intentions.


Missa inte: Du hittar även Loyal to me i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Nina Nesbitt
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend