Detta var nice. 

Den brittiska sångerskan Leanne Robinson hittar vi i London. Där har hon bland annat fått jublande mottagande när hon varit med i succémusikalen The Book Of Mormon. Men denna souliga sångerska imponerar även i studion vill jag lova. Som här på singeln Last time (Change your mind). Där hon får visa upp sin fantastiska röst över den läckra produktionen av Fla.mingo.

Så vill du uppleva ett nytt namn på R&B-himmelen som du inte får missa, ja då är det bara att klicka play här. 

Missa inte: Du hittar även Last time (Change your mind) i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Leanne Robinson
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend