Efter singlar som In my blood, Rainbow och Bad är det dags för den kanadensiska sångerskan Kirsten Collins att släppa poplåten Sugar pop cocaine. Låten är producerad av den Grammy-nominerade producenten Emile Ghantous som bland annat jobbat med Charlie Wilson och JoJo. Tycker singeln är skönt kryddad med lite 90-tals soul vilket passar ganska bra här. 

Låten är fjärde sångerskan släpper i år med sin plan att släppa en låt i månaden under ett tag, så helt klart produktivt. 
Men nu tar vi helt enkelt och lyssnar på hennes senaste singel.

Kirsten Collins
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend