Det är i Australien saker händer. 
Om du gillar den disco-firade stil som bland annat Pnau levererade på låten Sad med Elton John så kommer du älska detta.

Juno Disco följer upp debuten Do what you want med den medryckande disco-singeln It’s you. Skön varm produktion med underbar retro-känsla fick mitt hjärta att ta ett extra skutt av detta. Det är verkligen ett perfekt soundtrack för helgen skulle jag säga. Så lyssna och njut. 

Missa inte: Du hittar även It’s you i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik. 

Juno Disco
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend