Vår musikaliska resa efter fantastisk popmusik tar oss till London.

Där hittar vi duon Franc Moody som består av Ned Franc och Jon Moody. Tillsammans gör de medryckande nu disco och de har precis släppt singeln Make you smile. En sjukt svängig och skönt funkig låt. Lägg märke till klarinetten i första refrängen. Nice touch säger jag.
Så gör din dag mer positiv och njut av detta härliga lyckopiller.


Missa inte: Du hittar även Make you smile i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.
Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Franc Moody
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend