Efter att ha skrivit till artister som Neiked tidigare släppte Elina sin vackra debutsingel Wild enough tidigare i år. Låten blev omedelbart en stor hit för sångerskan och nu är det äntligen dag att följa upp den. 

Nya singeln heter Here with me. Här får vi en än en gång en vacker pianodriven pop-ballad om att leva i nuet. Filmisk och väldigt fin i arrangemanget och det gillar jag ju.  

Sångerskan berättar. 

“Något som jag försöker påminna mig om varje dag är att uppskatta nutiden. Det är svårt. Det är det mest utmanande för nästan alla idag tror jag. Låten visade sig vara en vänlig påminnelse för mig, att vara närvarande och inte ta någonting självklart. “

Missa inte: Du hittar även Here with me i spellistan Svensk Pop för Apple Music och Spotify.
Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Elina
Instagram
Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend