Bakom duon Drinker hittar vi den amerikanska sångaren Aaron Mendelsohn och producenten Ariel Loh. Tillsammans gör de avskalad elektronisk pop och släppte bland annat EP:n Happy Accident som fick en hel del uppmärksamhet bland bloggare världen över. 

Nu är det dags att följa upp den EP:n med albumet Fragments. Från den har vi redan kunnat höra Follow som släpptes för ett par månader sedan. Nu är det dags för dem att släppa låten Fragments II. Avskalat och läcker produktion som både går att dansa till och bara chilla till. 

How fleeting and elusive to feel fulfilled in such a strange world. When you search for it in another person and look at what you find, it never feels like what you expected, so you search for something new. You look inside, you think you find it, but when you come back out, it just fades into the noise around you.

Förläng njutningen! Du hittar även Fragment II i spellistan Chill för Apple Music.
Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Drinker
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend