Vi tar oss till den soliga staden San Diego i södra Kalifornien. Staden som är känd för sin flottbas, sitt stora zoo och såklart Sea World. Efter San Francisco skulle jag säga att San Diego är den trevligaste staden i just Kalifornien. 

Där hittar vi sångerskan Brooke Williams som nu är tillbaka med singeln Nightmare. En medryckande och sjukt bra poplåt som är helt omöjligt att stå emot. 

Sångerskan berättar:

“I used to hang out with this guy who always described himself as a ‘nightmare.’ Every time I hung out with him, we’d have the craziest, most unexpected adventures. He was the kind of person who pushed your comfort zone and you’d become addicted to the fun and thrill of it. He was spontaneous and could never make his mind up about a girl, let alone anything else.

Over time I realized these were all the reasons he called himself a nightmare. I thought it was an interesting word to describe yourself and it stuck with me, which is what inspired this song. I kept thinking to myself “Damn he really IS a nightmare, but it’s one I want to be in.”

Missa inte: Du hittar även Nightmare i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik. 

Brooke Williams
Instagram
Facebook
Twitter

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend