Bakom duon WAVES hittar vi Frankie Grant och Spencer Bridle från Toronto i Kanada.
De har bland annat en remix på singeln Closer med The Chainsmokers på meritlistan, vilket inte är fy skam. De har även släppt en del egna singlar under de senaste två åren. Bland annat More som de debuterade med 2016, You got it good och senast Take it over.

Nu är det dags för killarna att släppa singeln Blinded som framförs av James Delaney. En medryckande klubbig poplåt som kryddats med flöjter i droppet för att få den att sticka ut lite mer i skaran av EDM-spår där ute. Så jo, detta kändes som ett måste att uppleva kände jag, så klicka igång.


Låt festen fortsätta: Blinded är även med i spellistan Dance för Apple Music och Spotify.

WAVES
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend