Get lost är debutsingeln med den Los Angles-baserade sångaren Trevor M. Simpson. Här får vi en poplåt som bygger på skönt beat och pulserande synthar. Helt klart min kopp av musik om man säger så.
Singeln är också första smakprovet från sångerskan kommande album med samma namn som släpps den 14:e September.

Sångaren berättar:

“It always feels like we’re stuck doing the things we have to do and settling for daydreaming about actually living. You start to wonder how much is out of our control and how much we end up putting on ourselves. What if we dropped it all and never looked back? What if the time wasn’t wasted, went to those exotic locations, didn’t put the dream off until we’re dying? Only one way to find out…”


Missa inte: Du hittar även Get lost i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Trevor M. Simpson
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend