Den holländska musikern Thomas Azier släppte idag EP:n Stray. Från den är låten Echoes tagen vars video du kan se här nere. I videon får vi se marionettmakaren Rob Kaufmann och hans docka Jimmy som framför låten.
Själv gick jag igång på refrängen här. Trevliga harmonier och arrangemang och kändes lite Tame Impala, vilket jag tror många kommer uppskatta.

Thomas berättar om arbetet med EP:n.

“I wrote the entire record in hotel-rooms while I was traveling Tokyo, Kyoto, Abidjan, Berlin, Paris, Rotterdam, Normandy, and in Friesland where I grew up in the very northern part of Holland. The majority of it was just a laptop and a USB mic. Mixing in the sounds of the surroundings in every track was important to me this kept the music feeling real and present.”

Thomas Azier
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend