Liverpool-baserade alt-popkollektivet St. Jude The Obscure har släppt singlar sedan 2017. Debuten hette Wreckage och sedan har det blivit ytterligare fyra singlar. Nu är det dags för singel nummer sex, I’m the wolves, att få en video.
Väldigt charmig popmusik måste jag säga och du bör helt klart lyssna igenom bandets olika låtar. De spänner sig från medryckande indiepop till drömpop. Lägg till snygga omslag – i alla fall de svartvita, så är har vi en helhet som jag köper alla dagar i veckan.

St. Jude The Obscure
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend