Pull me in är tredje singlen med den australiensiska gruppen Monatomic. Deras två tidigare låtar var mer organiska och pop/rockiga i stilen, men nu är det mer elektroniskt. Det kallar jag i och för sig alltid en bra utveckling för ett band.
Tillsammans med producenten Matt Casket har bandet gjort en mer mörk poplåt som kryddats med R&B-produktion. Helt klart trevligt resultat.

Steffan Lazar i bandet berättar:

“It’s that situation when you know this person or thing isn’t good for you, but you can’t control it. You’re a victim to it. You might need to go slow, but you can’t resist the desire, you’re pulled in anyway. In love we’ve all gone through it, when you meet that special someone and it’s a intoxicating obsession, you both just want to meld into one, but it’s scary! You don’t want to be left shattered, you don’t want the withdrawal symptoms…”

Bandet spelade till och med upp låten för Woody Harrelson, som gillade den väldigt mycket. Så se om du har samma smak som Woody och lyssna här.


Monatomic
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend