Jag skrev ju om Lyves här hon släppte singeln Still i Maj. Detta var en del i projektet Eight Rooms som nu då följa upp med singeln Rest your head. Här bjuds vi på en behagligt vacker poplåt som fått en fin video signerad Francesca Castelbuono.

Regissören berättar:

“After listening to Rest your head I set out to capture the song’s sense of loss and melancholic longing for an absent something or loved one, mixed with the awareness that they might never return. In the film, reality, memory, and fantasy merge in portraying the grief of a mother coming to terms with the loss of her son, as she revisits their loving and conflictual relationship. This representation of loss can be interpreted as tangible or metaphorical. Regardless, I hope this intimate portrait of a mother and son’s relationship will move you.”

Lyves
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend