Lydia är en duo baserad i London som består av Russ Jones och Youcef Khelil.
Efter att ha laddat upp några låtar på SoundCloud, så blev bandets första singel U.F.O. som släpptes i April i år. Nu är det dags att följa upp den med Static.
Med skön puls i produktionen och lite drömliknande känsla så levererar killarna en riktigt nice poplåt.
Här berättar de mer om låten:

Static is about the early stages of a relationship. It’s about the disappointing, gritty reality of getting intimate with someone new, and how it contrasts to all the fictional television romance stories that heighten your expectations.”Lynda
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend