Lauria är en sångerska från Kanada.
När hon växte upp spenderade hon varje ledig tid åt att sjunga och blev oftast kallad för “sångerskan” bland sina vänner. Bland annat var hon med i kyrkans kör, samt spenderade massa tid i en studio som hennes onkel ägde.

Men nu är det äntligen dag för Lauria att släppa sin debutsingel som artist. Det gör hon med balladen Losing me. Här får hon verkligen visa upp sin röst och låten i sig är en fin filmisk poplåt som definitivt borde passa i en kommande Disney-film. Charmigt och mycket njutbart.
Lyssna här.

Lauria
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend