Den lysande singeln Milkshake med Kelis från 2003 har blivit uppdaterad till dagens dansgolv av ingen mindre än Freejak.
Riktigt skön house-dänga som i denna version går under namnet My milkshake. Sångerskan har till och med spelat in ny sång för den nya versionen och berättar:

Milkshake has been an important part of my career and it’s still fun all these years later. When I heard the remake from Freejak, I felt it was a dope version I could get behind. I had lots of fun re-recording the original vocal and re-introducing the song to a whole new generation.”

Så ja, dags att låta denna klassiker än en gång ta över dansgolven. Det är ju fortfarande en förbannat bra låt.

Freejak
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend