Dags för en remix här i bloggen. Det var ju ändå ett tag sedan.
Den amerikanske sångaren Jared Dylan flyttade till Irland i början av året för att jobba på soundtracket till filmen The Art of Songwriting. Innan han flyttade tillbaka till staterna igen släppte han singeln Can’t stop som här fått en poppig och driven klubbmix signerad John Gibbons. Samt att han även fixat en läcker film noir-aktig textvideo till låten som helt klart är värd att kolla på.
Så låt Jared få dig att släppa kontrollen på denna remix.

Jared Dylan
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend