Sickly sweet är andra singeln med den brittiska sångerskan Iiola. Låten följer upp debuten Don’t shut me up från Maj och båda är tagna från sångerskans kommande EP Chrysalis som släpps i September.
Här får vi vemodig pop med stark melodi och riktigt bra sång, som känns som en stark början på den nya karriären. Den 24-åriga sångerskan har tidigare släppt låtar under hennes namn Shannon Saunders, men med Iiola ville hon få en nystart.

Sångerskan berättar.

Sickly sweet is about that horrendous stomach dropping, jealousy you feel when you see somebody you used to date happily moving on with somebody else. It’s a bittersweet, physically sickening feeling. I think a lot of us can relate to that one no matter how amicable the break up is.”


Missa inte: Du hittar även Sickly sweet i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Iiola
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend