Chris Noah är en 23-årig artist från Lettland, som bland annat nominerats som årets debutant 2017 i sitt hemland.
Nu är han aktuell med singeln River. En låt som producerats av den brittiske producenten Kristofer Harris och bjuder på stark sängröst och refräng. Kändes helt klart som att Chris Noah är en artist även för oss nordbor att hålla ögonen och öronen år.

Sångaren berättar:

“The song is about the process of breaking up, and seeing the “safe haven” you have once been in, slowly fade away. It’s about realizing that the other person is slipping away right in front of your eyes.
Writing with foreign artists and producing tracks with Kristofer, have evolved me as a songwriter, and I truly believe that this is my strongest performance so far,”


Missa inte: Du hittar även River i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify.

Chris Noah
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend