Dags att hitta ny musik från Kanada.
Där hittar vi sångerskan Chersea som nu är aktuell med singeln Murphy’s law. En trevlig poplåt med skön refräng och känsla som i alla fall fick mig på bra humör. Ibland behövs inte mer än det.

Sångerskan berättar:

Murphy’s law seeks to join in the conversation of victim liberation, explaining how we must try to understand those who have experienced similar traumas. It intends to restore faith and provide a new perspective in the system of victim support. Hopefully with that new perspective, “whatever can go wrong will go wrong” can eventually evolve into “whatever does go wrong will be acknowledged, understood, and righted by society.”

Murphy’s law är tagen från sångerskans kommande album In Limbo och du kan se videon till låten här.

Chersea
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend