Underbart!
Bingo Players är tillbaka med Love me right! En låt som är en sjukt medryckande och härlig klubbdänga. Låten följer upp Everybody som släpptes tidigare i år, men den holländska gruppen är ju mest kända för deras monsterhit Get Up (Rattle) från 2012.
Jag hade i alla fall blivit sjukt glad och pepp om denna spelades på dansgolvet. Känns som en given summar-hit på klubbarna och lite tidig 00-tals nostalgisk känsla över produktionen, vilket jag också gillar.

Maarten Hoogstraten i Bingo Players säger:

“The release of Love me right is really exciting to me as I feel it incorporates the classic Bingo Players sound. The record harkens back to Cuts like Cry (Just a little) but with a fresh summer 2018 twist to it. I’m looking forward to fans thoughts on this one!”


Låt festen fortsätta: Love me right är även med i spellistan Dance för Apple Music och Spotify.
.
.
Bingo Players
@Instagram

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend